Obavijesti na razini sjedišta

Prijavite se na CARNetov MOOC!

 
 
Picture of Jasna Jović
Prijavite se na CARNetov MOOC!
by Jasna Jović - Friday, 5 September 2014, 10:00 AM
 

Pozivamo vas na prijavu i sudjelovanje u CARNetovom masovnom online tečaju - CARNet Moodle MOOC-u. Nakon uspješno održanog prvog tečaja u kojemu je sudjelovalo čak 440 polaznika, otvorili smo prijave za drugu grupu polaznika.

Tečaj započinje 01. listopada 2014. i traje šest tjedana. Polaznici se mogu upisati na tečaj i nakon njegovog službenog početka a najkasnije do 15. listopada 2014. godine. Prijave su dostupne na adresi http://www.carnet.hr/loomen/moodle_mooc/prijava.

Moodle MOOC je otvoren svim zainteresiranima, neovisno o posjedovanju AAI@Edu.hr elektroničkog identiteta i možete ga pohađati bez naknade. Broj prijava nije ograničen.

Tečaj je namijenjen svima koji žele naučiti kako samostalno osmisliti i izraditi online tečaj u Moodle-u. A ovisno o vašem predznanju i željama, tečaj možete pohađati na dva načina: intenzivnije pri čemu je potrebno realizirati većinu predviđenih aktivnosti i opuštenije, pri čemu je dovoljno dovršiti samo nekoliko aktivnosti da biste dobili CARNetovu MOOC značku.

Više informacija o tečaju pronađite na adresi: http://www.carnet.hr/loomen/moodle_mooc.